Saturday, July 15, 2006

"Ca in filme"


Ora si locul n-ar fi importante, important e ca am reusit sa scot si eu o imagine color care pare a fi scoasa dintr-un film,cat de ciudata vi se pare tema asta nu mai e important.
Multumesc echipei mele formata din 3 oameni si anume Signori (actorul,viitor regizor) ,Ivi (fotograf secundar) iar pt sfarsit ce-i mai bun... omul cu care nu s-ar fi putut face multe ,Mishu (un fel de multifunctional ,tehnician,asistent fotograf,asistent actor,director de lumini,si avocat-ul echipei). Initial tema a fost propusa de catre "you'rs trully" (luly) in parcul carol unde din nefericire la 2 sau 3 dimineata un doamne iarta pazitor al domeniului public a venit la noi si ne-a zis k in parcuri n-avem voie sa facem poze "no comment".Evident avocatul poporului mishu i-a explicat domnului cu "4 clase +" diferenta dintre spatiul public si spatiul privat, se pare k acest domn a avut puteri malefice asupra obiectivelor deoarece acestea nu au mai putut lucra la capacitatea lor si nu au mai focalizat drept urmare nu vedeti poze d prin parc noaptea acu, cine stie poate mai incolo.

5 Comments:

Anonymous bogdan said...

Frateee, cand o sa ne scuteasca astia cu "nu aveti voie sa pozati" pe domeniul public?

Felicitari pentru poze, imi plac.

9:57 PM  
Anonymous alexB1 said...

bune pozele, din pacate luminile de la mashina sunt adaugate si nu foarte convingator; mai ai de lucrat la subiectul asta(poze cinematografice); se poate mult mai mult. spor!

1:46 PM  
Anonymous wanna said...

foarte reusite, felicitari!

2:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

mai baiatule nu te uita in gura astora cu commenturi gen "voai.. fantastic, genial,bla bla" si nu dormi pe o ureke.viitor regizor-fotograf, ce-o fi.. pt pozele astea daca zic ca sunt banale iti fac un compliment.P.S te uiti cam mult la TV :P

2:02 AM  
Blogger smith john said...

Super blogul !
Trailer+film+subtitrare filme gratis 2009
http://filme-gratis-2009.blogspot.com Intra si vezi !
Bafta in continuare !

1:58 PM  

Post a Comment

<< Home